הוספת הודעה חדשה
· איטום מטבח
(תומר)אני בשלב איטום מטבח תעשייתי (כ-150 מ"ר)ברצפת המטבח יש הרבה צנרת חשמל ומים האם עדיף לבטן את הצנרת ידנית או להשתמש במדה מתפלסת או בטקל כיציקה ראשונית לפני האיטום?
20.01.2007 12:28חלון חדשהוספת תגובה· רצפת מטבח
(גבי)שלום תומר,
מבחינת האיטום יותר טוב וגם יותר נוח לעבודה כאשר ישנה יציקה חלקה אחת , מדה או בטקל. שאר השיקולים הם כבר ענין של חישוב העלויות שלך וענין הטקל או המדה גם דורש חישובים של משקל. כאמור- האיטום עצמו יצאטוב יותרכאשר ישנומשטח אחיד ללא הגבהות, עליות ומורדות.
אם תחליט על בצוע ביטון הצנרת בלבד דאג לכךשהבצוע יהיה נכון, עם תערובת צימנטית חזקה (לא טיט) מועשרת בדבק לטקס ועם שכבת יסוד צימנטית לפני כן, בשיטת רטוב-על-רטוב.
גבי
20.01.2007 16:58חלון חדשהוספת תגובה· מחפש המלצה למומחה לאיטום מטבח תעשייתי
(גדי)21.06.2012 20:51חלון חדשהוספת תגובה· אנא השתמש במדור צור-קשר
(גבי)שלום,
והשאר את פרטי ההתקשרות והמיקום בארץ. נשמח לעזור.
בברכה,
גבי
21.06.2012 20:55חלון חדשהוספת תגובה